Casa Luna

Om ons team te versterken zijn wij dringend op zoek naar een kelner of dienster. We zijn ook op zoek naar studenten en flexi job medewerkers. Interesse? Contacteer dan snel patrick@zuiderhuis.com!


We nodigen u uit om de pure smaken van onze eigen streekkeuken met Limousinrund uit de Kempen te komen proeven. In een sfeervol maar ook rustgevend interieur, met schilderijen van kunstenaar Jan Van Houtte, zorgt het team van Casa Luna voor gerechten met een zeer plezierige prijs/kwaliteitsverhouding.Onze Chefs baseren hun eigen creaties op een gezonde zuiderse keuken waar ieder ingrediënt zuiver tot zijn recht komt. Kleine voorbeelden van deze aanpak zijn de huisgemaakte pesto’s, de zelfbereide sauzen met verse kruiden, Italiaanse pasta’s en lekkere nagerechten. U kan het keukenteam trouwens goed volgen dankzij de open keuken in de zaak.
Uiteraard wordt er gekookt volgens de lekkernijen van de seizoenen. Zo is het nu het ideale moment om te genieten van de verse mosselen. Naast de gerechten à la carte verrassen onze chefs onze klanten graag met het suggestiemenu (naar keuze 2, 3 of 4 gangen) of het drie gangen zondagsmenu (€ 25). Een aparte aanrader is het barbecuemenu (€ 25) op vrijdagavond. Voor deze avond en ook voor de rest van het weekend is het verstandig om uw tafeltje te reserveren.

Voor de wijnen doen we een beroep op de expertise van maître Geert en raadgevend sommelier Bart. Dit resulteert in een zeer mooi democratisch aanbod wijnen. Gecombineerd met de klantvriendelijke service zorgt dit er voor dat het totaalplaatje bij Casa Luna simpelweg klopt. (Jaarlijks organiseren we ook een Fête marchands de vin, een gratis wijnproef avond in samenwerking met enkele top wijnleveranciers. Het moto van het Casa Luna team is dan ook:  werken met verse kwaliteitsprodukten, daar waar mogelijk bio & fairtrade en verder: 'Keep it simple'

Tot slot beschikt het restaurant over voldoende parking en beschikt het over een gezellig ommuurd terras. Casa Luna is ook gespecialiseerd in feesten tot 50 personen en op sluitingsmomenten kan u zelfs de volledige zaak (100 personen) boeken.